Opinie

8,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,3
Komfort
8,8
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
8,7
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
8,9

Opinie

    Lech
    pl

    Ocena

    8,8
    21 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    7,0
    20 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    9,6
    20 września 2018
    Śniadanie bardzo dobre i bardzo miła atmosfera widać rodzinną sympatyczną firmę
    Martyna
    pl

    Ocena

    8,8
    18 września 2018

    Bardzo dobra

    Marek Masiulanis
    pl

    Ocena

    7,1
    17 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwester
    pl

    Ocena

    9,6
    16 września 2018

    Super pobyt , Polecam :)

    Minus bliskość drogi
    Śniadanie przepyszne, świeże, różnorodne :) W 100 % polecamy!!!!
    pl

    Ocena

    9,6
    16 września 2018

    Wszystko ok! Polecam

    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,3
    12 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    9,6
    12 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paulina
    pl

    Ocena

    7,1
    10 września 2018

    Przemiły personel , warunki dobre .

    Pokój znajdował się na ostatnim pietrze na ktore ciężko było się dostać po schodach z kontuzją nogi oraz dwoma oddzielnymi łóżkami .
    Śniadanie było dobre , pokój czysty i schludny.
    Romuald
    pl

    Ocena

    8,8
    6 września 2018

    Pobyt w pełni udany.

    Gdyby nie nawigacja, nie znalazłbym ulicy, kiepskie oznakowanie.
    Śniadanie smaczne jedzone w spokoju i miłej atmosferze, cisza,recepcjonista bardzo miły,uczynny.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    4 września 2018
    śniadanie, czystość
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,9
    4 września 2018

    Udany weekend na zakończenie wakacji.

    Za duża odległość do centrum miasta żeby dojść pieszo.
    Profesjonalna obsługa, czysto.
    Elżbieta
    pl

    Ocena

    9,6
    3 września 2018

    Wisienka na torcie tegorocznych wakacji

    jak dla mnie to nic nie trzeba poprawiać.
    Przepyszne śniadania. Łazienka w pokoju wprost królewska. Do tego ogromna garderoba i w ogóle bardzo dużo miejsca. Obsługa na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    9,2
    3 września 2018

    Pobyt krótki, ale bardzo przyjemny. Spokój i cisza.

    Ciężko powiedzieć. Może problem z parkingiem, ale to nie wina obiektu, a usytuowania.
    Obiekt bardzo ładny. Świetny stosunek jakości do ceny. Dla mnie istotne było śniadanie. Nie zawiodłem się, wręcz zostałem mile zaskoczony - obfite i z dużym wyborem (Przepyszne). Lokalizacyjnie też ok., 2 km do centrum. Pokoje bardzo przestronne i bardzo czyste. Zdecydowanie przemiła obsługa. Serdecznie polecam!
    Maja
    pl

    Ocena

    7,1
    2 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    7,9
    1 września 2018
    Bardzo zużyta kabina w łazience - wymaga wymiany. Słabe oświetlenie w łazience.
    Bardzo dobra lokalizacja.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    7,9
    31 sierpnia 2018

    To był przyjemny pobyt ;)

    Śniadania były bardzo urozmaicone, pyszna kawa, łóżka duze i bardzo wygodne, obsługa troskliwa i sympatyczna ;) polecam ;)
    kobecrazyboar
    pl

    Ocena

    7,9
    15 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandras
    lt

    Ocena

    7,5
    6 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii